Salı, Ocak 10, 2012

AçıkAkademi Yayında!

Yaklaşık 1,5 senedir yoğun çaba harcadığımız Açık Akademi projesi bu gün duyuruldu. Microsoft Türkiye'nin büyük bir özveri ile ülkemize hediye ettiği Açık Akademi portalından, ülkemizin her köşesindeki yazılım meraklılarının çok fazla faydalanacağını düşünüyorum. İlk günden itibaren oldukça yoğun ilgi odağı olan AçıkAkademi'ye ilgi artarak devam edecektir. Bir şekilde bilişim eğitimi almak isteyen ancak gerek uzaklık gerek farklı nedenler yüzünden bu eğitimlerle tanışamamış olan herkesi tek bir platformda buluşturacak olan AçıkAkademi ile Türkiye çok farklı bir noktaya gelecektir. İlk gününden itibaren bu amaçla projenin içinde yer alıyor olmak TCM olarak bizleri oldukça gururlandırıyor.
AçıkAkademi sadece sunmuş olduğu kaliteli ve Türkçe eğitimlerden oluşmuyor. Haftalık olarak canlı sunulacak olan webinerler ve devamlı aktif olarak sorularınıza cevap bulacağınız güncel tartışma grupları ile gerçek bir sınıfa yakın deneyimi size kazandırıyor olacak.
Türkiye'nin önünü açacak olan bu büyük projeyi Türkiye'ye hediye eden Microsoft Türkiye'ye, elektronik eğitimleri ve portalı hazırlayan E-Nokta'ya ve A'dan Z'ye tüm içerikleri hazırlayan değerli TCM Ekibine teşekkür ediyorum. Bu arada ASP.NET tarafında benimde ufak bir katkım olmadı değil. :)

Eğitime hemen başlamak için: www.acikakademi.com adresini tıklayabilirsiniz...

Hiç yorum yok: