Cumartesi, Nisan 07, 2007

Mobil Teknoloijler Semineri'ni Gerçekleştirdik

5 Nisan 2007 Perşembe günü Microsoft Akademik Yazılım Geliştiricileri Grubun'dan Aytaç Özay ile üniversitemizde Mobil Teknolojiler Semineri'ni gerçekleştirdik.

Seminer katılımcılarının büyük bir çoğunluğu Bilgisayar Mühendislği Bölümü öğrencilerinden oluşuyordu. Üniversite içinden diğer bölümlerden de öğrenci ve öğretim üyelerinin seminere katılım göstermesi beni mutlu etti, sırf bu seminer için şehir dışından da ünversitemize gelenler de oldu. Katılım düzeyi güzeldi diyebilirim.

Seminerde gözüme çarpan ilginç bir noktada yaklaşık 20 dakika boyunca felsefe bölümünden iki sınıfın komple sınıf halinde bu seminere katılmaları oldu, sonradan anladık ki aynı salonda bizim seminerden sonra bir seminer daha varmış ve zamanı karıştırıp dersleri iptal edip bizim seminere gelmişler durum anlaşılınca verilen aradan sonra hiçbirini göremedik :)

Bu seminer Aytaç'ın askere gitmeden önce vermiş olduğu son seminer olma özelliğini de taşıyor. Bildiğim kadarıyla önümüzdeki hafta Aytaç askere gidiyor olacak. Ne diyelim, şimdiden hayırlı teskereler... Aytaç belli bir süreliğine bilişim dünyasından ayrı kalacak ama Mobil Teknolojiler üzerine yazmış olduğu kitap sayesinde onu hep yanımızda hissedeciğiz. Kitap hakkında bilgi almak için Seçkin Yayınevi'nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz...

Hiç yorum yok: