Salı, Mayıs 06, 2008

Mekanist.Net Yayın Hayatına Başladı!

Sanal alemdeki sosyal iletişim sitelerinin aksine kullanıcıların birbirlerini çevrelerindeki işletmeler hakkında bilgilendirmelerini amaçlayan Mekanist.Net yayın hayatına başladı.

Mekanist.Net “Sosyal Yaşamın Mobil Rehberi” sloganıyla yola çıkan ekip, şimdilik İstanbul ile sınırlı olan ve bünyesinde farklı kategorilerde yaklaşık 4000 adet mekan bulunduran kullanıcı tabanlı paylaşım platformunu hayata geçirmiş bulunuyor.
Alışveriş , Restoran , Bar&Gece Klübü , Cafe , Güzellik Merkezleri , Turizm , Sağlık ve Eğitim gibi oldukça geniş bir kategori yelpazesi sunan Mekanist platformu ana kategorilerin dışında kullanıcıların hizmetine Akdeniz Mutfağı , Uzakdoğu Mutfağı , Vejeteryan veya Ev Yemekleri gibi daha özelleşmiş içerikleri de sunmakta.

Kitleler arası paylaşımı arttırarak kullanıcıların birbirlerine tecrübelerini ve tavsiyelerini aktarmalarına yardımcı olabilecek bir platform olarak tasarlanan Mekanist.Net bu alanda söz konusu olan ciddi bir ihtiyacı kapatma yolunda ilerliyor.

Mekanist bünyesinde şuan itibariyle tam olarak 12 adet Ana Kategori ve bunların altında onlarca özelleşmiş kategoriler yer almakta.Yapılan şey tamamiyle sanal ortamdaki verileri belli bir düzen içinde saklayıp bunu insanların hizmetine sunmak.Şuan sadece İstanbul ile sınırlı hizmet veren Mekanist.Net ‘ e internet ortamından http://www.mekanist.net/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: