Pazartesi, Eylül 13, 2010

Yeni İşyerim: TCM | Teknoloji Çözümleri Merkezi

Kariyerimi TCM | Teknoloji Çözümleri Merkezi İş Çözümleri Departmanında sürdürüyorum. Daha önceki iş yerlerimde üstlenmiş olduğum görevlerle paralel olarak TCM'de de yoğun olarak SharePoint projelerini yürütüyor olacağım. SharePoint projelerinde; anahtar teslim proje, günlük danışmanlık, dış kaynak personel sağlama ve eğitim çözümleri ile yanınızdayız. TCM sadece SharePoint tarafında değil İş Zekası, Yazılım, Network ve Güvenlik çözümleri başlıklarında da tecrübeli ekibi ile sektöre hizmet vermektedir. İsterseniz TCM'yi biraz tanıyalım;

TCM | Teknoloji Çözümleri Merkezi
Teknoloji Çözümleri Merkezi (TCM);Türkiye'nin önde gelen bilişim şirketlerinde çeşitli pozisyonlarda uzun yıllar görev yapan bir çekirdek ekip tarafından kurulmuştur. Kuruluşu ile birlikte Türkiye'nin önde gelen şirketleri ile çalışmaya başlamış ve aldığı işler ile ekibini hızla büyütmüştür.



Özellikle SharePoint, Kurumsal Zeka, Yazılım ve Network çözümleri üzerine anahtar teslim proje ve danışmalık hizmetleri vermektedir. Bununla birlikte uzun yıllar geliştirdiği farklı dış kaynak çözümleri ile müşterilerine birçok seçenek ile hizmet vermektektedir.
 
TCM hakkında daha geniş bilgi sahibi olmak için http://www.tcm.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

2 yorum:

Devremülk dedi ki...

TCM Türkiye için gerçekten iyi bir kuruluş

forex trading dedi ki...

Very nice post. I love it. Waiting your new posts. Thank you...