Cuma, Mart 27, 2009

Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Seminerleri Ardından

Netron Technology olarak 20 Mart 2009'da Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitsi'nde Network ve SharePoint semineri gerçekleştirdik. On Sekiz Mart gibi önemli bir günün içinde bulunduğu hafta içerisinde Çanakkale'de seminer veriyor olmak oldukça güzel bir duyguydu. Çanakkale'de daha önce bir kaç kez bulunmuştum ancak ilk defa seminer için On Sekiz Mart Üniversitesi'nde bulundum, üniversite şehrin biraz dışında yüksek bir alana kurulu ve müthiş bir manzarası var.
Seminerde benimle birlikte Network ve Bilgi Güvenliği Departmanı Birim Müdürü Hayrullah Kolukısaoğlu'da yer aldı, ilk olarak Network ardından da SharePoint seminerini gerçekleştirdik, salonda müthiş samimi bir hava vardı ve bu sebeple seminerlede oldukça eğlenceli geçti, bir saat konuşacağım diye sözlerime başladım ancak bir buçuk saat sonunda zar zor bitti konuşmam. Seminerimin soru cevap bölümü oldukça uzun sürdü, genel anlamda Netron'da ve piyasada ki iş durumu, krizin bilişim sektörü üzerindeki etkileri ve staj programlarımız üzerinde sohbet etme fırsatımız oldu, aslında maksatını biraz aşan ve panel'e kayan bir soru cevap bölümü gerçekleştirmiş olduk.

Resimlerden de anlaşışacağı üzere sevgili dostum Barış Karaağaç'ta bizi yanlız bırakmadı ve Çanakkale'de bize eşlik edip, seminerlerimize katıldı. Ancak Network semineri sırasında çekilmiş olan fotoğraflarda da görüldüğü gibi sanırım seminer sırasında biraz gürültü yapmışız :)


Çanakkale'ye kadar gidilip Abide'ye uğramadan dönmek olmazdı, dönüş yolunda çok az yolumuz kalmasına rağmen biraz zaman ayırıp Abide'yi ve kısıtlı zamanımızı maksimum kullanacak şekilde yol üzerinde tarih kokan bir kaç yeri ziyaret edip İstanbul'a döndük ancak tabi ki pek çok tarihi yeri görmeden dönüyor olmak aklımızın Çanakkale'de kalmasına neden oldu, en kısa zamanda sadece Gelibolu yarımadasını ve Truva'yı turlamak için yeniden Çanakkale yollarında olmayı ümit ediyoruz.


Hiç yorum yok: